Hvordan laste ned Time Control appen på mobil - enkel forklaring på bruk

AppsCo One " Time Control " er tilgjengelig for nedlasting for Android og Apple:

Google Play:  Appsco One Time Tracker for Android

App store: Appsco One Time Tracking for Apple

For å logge inn benytter du ditt firma sin URL (vanligvis navnet på firmaet du jobber i)

E-post adressen din er brukernavn.

Passord får du enten via en mail fra Appsco Support eller direkte fra din leder

Førstesiden etter pålogging viser de oppgavene din leder har satt deg som ansvarlig for.

Du kan se de oppgavene som allerede er utført i "Gamle oppgaver"

For å logge ut av app'en - trykk på profil ikonet nederst til høyre og "Logg ut"