Kalender og aktivitetsliste

Du kan legge til forskjellige aktiviteter og hendelser på din webside ved å bruke kalender funksjonaliteten.

For å starte kalender funksjonaliteten dra muspekeren over kalender og klikk Edit Calendar knappen når den dukker opp.

I kalender manager kan du legge til aktiviteter. Klikk Add new Event for å legge til aktiviteten.

I Calendar event editor kan du velge dato og tid fra nedtrekksmenyen og skrive aktivitetsnavn og beskrivelse i feltene under.

Under Description/Beskrivelse felt, kan du laste opp et bilde som skal stå i aktivitetslista. Klikk Choose fro å velge filen fra din lokale mappe.

Kalender funksjonaliteten gir deg mulighet å legge til gentakelsesinferval for aktiviteter som gjentar seg for eksempel ukentlig. På denne måten unngår du å legge til aktiviteten hver gang.

Nederst i verktøyet finner du Repeat Interval felt hvor du kan velge interval fra nedtrekksmenyen. Det kan være dager, måneder eller år. I feltet til venstre kan du skrive verdien for eksempel - om du ønsker at aktiviteten står i kalender for hver uke, kan su skrive 7 og velge days/dager i nedtrekksemenyen - slik at dato i kalenderen blir markert hver 7 dager.

Klikk Save for å lagre aktiviteten.

Du blir sendt tilbake til Calendar Manager - hvor du kan se liste med alle aktiviteter som du har lagt inn.
Til høyre for hver aktivitet finner du to funksjoner. Knappen med x sletter aktiviteten og knappen med blyant bruker du for å redigere eksisterende aktiviteter.

Klikk Close for å gå tilbake til websiden. Tast F5 knappen eller Oppdater knappen på din nettleser og du vil se at datoene er markert i kalenderen. Mens du er i redigeringsmodus, kan du ikke klikke på datoen i kalender, men for å se på aktiviteten kan du bruke Preview knappen. Ved å klikke på dato som er markert i kalender kan du se alle aktivitetene for denne datoen.

Under hver kalender finner du Read more/Les mer knappen. Klikk der for å gå til aktivitetsliste.

Aktivitetsliste viser alle hendelsene som ble lagt inn i kalender. Ved å klikke på tittelen går du direkte til detaljert visning av en aktivitet. I verktøy på toppen kan du velge hvilken periode du ønsker å se på ved å velge Fra/Til datoene i nedtrekksmenyen og klikke List/Liste.