Favicon og Websidetittel

Hvis du ønsker å sette opp favicon og websidenavn som dukker opp i fanen i nettleseren, må du klikke først Settings/Innstillinger knappen i menyen til venstre.

Under Site Settings/Webside Innstillinger finner du et felt hvor du kan skrive Websidetittel. Du kan også velge bildet som du ønsker å bruke som favicon på din webside (vanligvis logo) ved å klikke Choose knappen og laste opp filen fra din lokale mappe.

Husk å lagre til slutt ved å klikke Save knappen.