Kontaktskjema

Hver websidemail inneholder en kontakt side med kontaktskjema.

For å sette opp et kontaktskjema, må du først lage en underside med kontakt sidemal hvis den ikke finnes allerede.

Gå til Sider/Pages fane i menyen til venstre og klikk Legg til Side/Add Page.

Skriv inn Sidetittel og sett hake på Publisert. Sidens URL blir automatisk laget. Under Sidemal/Page Template velg Contact for å lage en underside med kontaktskjema. Klikk Save for å lagre.

For å redigere kontaktskjema og kontakt underside klikk Gå til/Go to som på bildet under.

Dra muspekeren over kontaktskjemaet for å åpne det i redigeringsmodus. Klikk Manage Contact form.

Her kan du skrive inn e-post hvor du ønsker mailene fra kontaktskjemaet tilsendt, hvor kommer e-post fra, sette en annen e-postadresse i BCC og velge Takk side/Thank you page. Når du har valgt dine innstillinger er det bare å klikke Save/Lagre.

Hvis du ikke har laget Takk side, klikk Create Thank you page for å lage den. Takk side brukes vanligvis som en melding til de som har brukt kontaktskjema om at e-post er sendt. Fyll ut Sidetittel og klikk Save for å lagre den. Du kan redigere Takk side hvis du ønsker som alle andre undersider i Sider-verktøy ved å klikke på Gå til/Go to.

Husk alltid å lagre til slutt. Din kontaktskjema har blitt laget.