Sosiale medier

Hver websidemal på MySiteShop har Sosiale medier funksjonaliteten som du kan benytte for å sette opp lenker til dine profiler på sosiale medier.

For å åpne verktøyet, dra musepekeren over sosiale medier ikoner. Klikk Social Links/Sosiale Lenker knappen som dukker opp.

Klikk på ikon som du ønsker å legge til. Du må fylle ut feltet med URLen til siden som du ønsker å lenke opp. Husk alltid å skrive lenken med http:// som på bildet under. Klikk Save for å lagre.

Når lenkene er lagt inn, dra ikoner rundt for å plassere dem i rekkefølgen som du velger. Klikk Save for å lagre endringene.