Hvordan endre auth-type?

AppsCo støtter forskjellige autorisasjonstyper som gjør det mulig for brukere å få tilgang til ulike applikasjoner - både de forhåndsintegrerte apper og apper brukerne legger til selv.

Du kan alltid endre autorisasjonstypen hvis du ønsker det. Velg Manage Apps/Administrer Apper fra rullegardinmeny på Dashboardet.

Du skal se en liste med apper på dette Dashbordet. Klikk på appen hvor du ønsker å endre auth-type.

Deretter velg Single Sign-On fane. Du kan endre innstillinger ved å velge en opsjon fra nedtrekksmenyen. Som varselen sier - om du endrer autorisasjonstype mister du eksisterende påloggingsinfo. Når du er ferdig, klikk Save for å lagre dine endringer. Du kan alltid endre det tilbake.