Hvordan gjøre innhold passordbeskyttet?

Denne løsningen gir deg mulighet å gjøre noen innhold passordbeskyttet. Dette ordnes enkelt via Pages Manager.

1. Klikk Pages i menyen til venstre. Så klikk Add Page/Legg til side og skriv inn titelen, velg Page Template/Sidemal - f.eks. Basic og marker både Protected og Published/Publisert under Page Visibility/Sidesynlighet. Til slutt klikk Save. På denne måten kan du øgså endre eksisterende sider og gjøre dem fra publiserte til passordbeskyttet område - det er bare å markere bestemt side med Protected.

2. Passordbeskyttet sider er synlige bare til medlemmer som har Access protected pages rolle tildelt i ACL Record Manager. Du finner den i menyen til venstre - knappen med hengelås.
Husk at e-post som du legger inn i ACL Manager må være registrert på Appsco.com.

For å nå passorbeskyttede sider, må brukeren logge seg på sin AppsCo konto.

Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, kan du sende oss en e-post på support@appsco.com