Hvordan legge til redaktør - Tilgangsroller?

Hver webside inneholder en ACL record manager/Tilgangsroller manager hvor du kan enkelt tildele eller fjerne admin rettigheter. Denne funksjonaliteten hjelper deg legge til redaktør på websiden eller rettigheter å se passordbeskyttet sider.

For å legge til en bruker, gå til ACL record manager/Tilgangsroller i menyen til venstre. Knappen ser ut som en hengelås.

Klikk Add/Legg til nederst til venstre for å legge til en bruker. Hvis du ønsker å redigere eksisterende roller i ACL manager/Tilgangsroller, kan du klikke redigeringsknappen - blyant, til høyre for hver bruker. Om du klikker X-knappen helt til høyre, sletter du brukeren.

NB! Det er veldig viktig at du ikke sletter deg selv om du er webside eier (eller epost til brukeren som er webside eier) siden denne brukeren må ha admin rolle på websiden.

Du kan først velge en rolle som du ønsker å tildele fra nedtrekksmenyen. Du kan velge mellom Edit site og Access protected page. Om du velger Edit site, får denne brukeren tilgang til hele websiden som redaktør. Han skal ikke ha tilgang til din MySiteShop eller AppsCo konto. Hvis du velger Access protected page, kan dene brukeren lese passordbeskyttede sider når han er pålogget.

Skriv inn e-post til brukeren som du ønsker å legge til.

NB! Husk at brukeren må ha en AppsCo konto registrert med samme e-post adresse.

Klikk Save/Lagre til slutt for å lagre endringer. Brukere som du har lagt til, må logge seg på sin AppsCo konto for å kunne nå passordbeskyttede sider eller redigere websiden.

Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, kan du gjerne sende oss en e-post på support@appsco.com