Bildegalleri

Ved siden å legge til bilder i en tekst på en vanlig redigerbar side, kan du også lage et bildegalleri. Bildegalleri passer best om du ønsker å vise flere bilder. Du kan lett redigere bildegalleriet ved å klikke på Edit Album knappen som dukker opp når du drar muspekeren over galleriet.

Du kan legge til bilder i bildegalleriet ved å klikke ''Add new image'' knappen. Du kan også endre oppsett på galleriet ved å klikke på en av de tre mulige valg: grid, bildekarusell, og bildekarusell med forhåndsvisning.

Når du klikker Add new image, åpner du File Manager. Du kan lage mapper eller kun laste opp bilder. Klikk ''Drop files here to upload'' for å laste opp bilder. For å legge til bilder i galleriet, marker bildet du ønsker å bruke og så klikk Add knappen.

Bildene som du legger til i galleriet kan du sortere i rekkefølge som passer deg best og legge til beskrivelse for hvert bilde ved å klikke på rediger ikon som dukker opp når du drar musepekeren over bildet. X ikon bruker du for å slette bildet fra galleriet (slettede bilder blir tilgjengelige i File Manager).

For å endre rekkefølge på bilder, klikk på bildet du ønsker å flytte og så dra det til venstre eller høyre for å plassere det.

Hvis du ønsker å lenke bildet, klikk også ikon for redigering. I dialogvindu kan du skrive inn titelen og beskrivelse på bildet og også sette opp lenke. Klikk på ''Set Link'' knappen. Du blir sendt til Link Manager hvor du kan legge til lenken som du ønsker å bruke. Når du er ferdig med endringene, klikk Save for å lagre.

Du kan lukke Album Editor når du er ferdig ved å klikke Close/Lukke. For å se endringene som du har laget, må du først oppdatere siden på din nettleser.