Hvordan legge til bilder?

Hvis du ønsker å legge til bilder på en vanlig underside, kan du enkelt gjøre det ved å bruke redigeringsverktøylinje. Funksjonen fungerer på den samme måten som tekst verktøy, det er bare å klikke i et redigerbar felt, sette musemarkøren der du ønsker å plassere bildet og så klikke bilde-ikon på verktøylinjen.

Du blir sendt til File Manager hvor du kan velge bildet du ønsker å bruke. Du kan laste opp bilder fra dataen din og lage arkiv på forhånd ved hjelp av File Manager. Du kan lese mer om justering av bilder for web her.

Før du laster opp bilder, kan det være nyttig å lage mapper for å sortere bilder. For å lage ny mappe klikk på New Directory, skriv inn navn på mappen og klikk Create.

Til venstre i side-meny, kan du se nye mappen ''Nye Bilder 01'' f.eks. Når du velger mappen du ønsker å bruker - dobbelt klikk for å komme inn. Du kan laste opp bilder ved å klikke på ''Drop files here to upload'' knappen, eller ved å dra filer over fra din lokale mappen til File Manager.

På denne måten kan du laste opp så mange bilder du ønsker i flere forskjellige mapper. Husk at det ikke er mulig å flytte bilder fra en til en annen mappe. Grunnen til det er at hvert bilde har egen ''adresse'' dvs. lenke så om man flytter dem, blir lenken feil.

For å legge til bildet, klikk på bildet du ønsker å sette opp for å markere det og så klikk ''Add'' kappen nederst til høyre. Bildet blir satt opp der du har plassert musemarkøren.

Du kan alltid slette bilder fra File Manager, eller hele mapper. Klikk på filen du ønsker å slette og så klikk ''Delete'' knappen nederst til venstre.

Du kan sortere filene som grid eller i linjer hvor du kan se hele titelen. Klikk på knappen til høyre på toppen som på bildet under for å endre oversikt.

Når du klikker knappen, blir bildene sortert i linjer. Du kan alltid sortere dem igjen som grid ved å klikke på samme knappen.

Du kan lese mer om hvordan justere bilder her.