Follow

Google AdWords

MySiteShop støtter også Google AdWords. For å legge til koden, gå til webside innstillinger. Klikk på tannhjul ikon i menyen til venstre - Settings/Innstillinger og så klikk Google AdWords funksjonaliteten. 

Du kan kopiere koden du får på Google AdWords og lime den inn. Husk å lagre til slutt ved å klikke Save/Lagre knappen. 

 

Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, send oss en e-post på support@appsco.com

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

0 Comments

Please sign in to leave a comment.