StatCounter

Hver MySiteShop websidemal støtter StatCounter så du kan lett sette den opp å følge trafikk på websiden.

Du må først hente StatCounter koden. Gå til StatCounter webside og logg på din konto.
Neste må du registrere din webside - det er det de kaller for Project i Statcounter. Du bare trenger å skrive inn URLen med http://, under Project Title, og velge landet og tidssone. Du kan endre farge og velge størrelse på telleren som skal stå på webside eller du kan skjule telleren. Du kan også velge om du ønsker å få rapporter - hvor ofte og på hvilken e-post.

Når du lagrer informasjon om websiden, får du koden som du skal kopiere til websiden. Under ''Insert Snippet'' får du et vindu med koden. Velg Basic og kopier alt.

Du finner StatCounter funksjonaliteten ved å gå til Settings/Innstillinger i sidemeny (tannhjul ikon). Klikk på StatCounter og lim inn koden som du kopierte. Klikk Save/Lagre til slutt.