Hvordan koble domene?

Dersom du ønsker å bruke eget domene for websiden, må du oppgradere websiden fra fri til basic eller pro pakke.

Klikk her for å lese om hvordan du oppgraderer websiden.

For å koble domene, gå til din admin side på MySiteShop via bokmerke på dashbordet eller lenke http://accounts.mysiteshop.com

Velg websiden som du ønsker å koble og klikk ''Connect Domain''.

Det er to trinn du må ordne for å koble domenet.

Om du allerede eier domene, kan du bare skrive det inn. Husk at domene må skrives inn uten www. eller http://, bare som eksempel.no

Kopier IP nummer som står under i samme vinduet. På bildet under er IP nummeret markert med rød farge.

Deretter klikk ''Connect'' for å koble domene.

Det er viktig å huske om at du også må peke domenet til vår IP adresse. I domeneshop hvor du kjøpte domenet ditt, under A-record må du skrive IP nummer som du har kopiert.

Når domenet er koblet, vil du kunne se det på lista med alle domener knyttet til bestemt enhet. Du kan alltid slette domene ved å klikke på kryss tegn ved siden av domene du ønsker å fjerne.

Hvis du trenger hjelp eller har spørsmål, kan du gjerne sende oss en e-post på support@appsco.com