Hvordan legge til lenker i meny?

Menyen vanligvis inneholder faner til forskjellige undersider, men noen ganger trenger man å sette opp lenker til eksterne sider eller dokumenter. Løsningen inneholder en funksjonalitet som heter Resource Link - hvor man kan sette opp en lenke i menyen (hovedmeny eller sidemeny avhengig av malen).

Vanlige undersider lager man i Pages/Sider verktøy, og deretter plasserer man disse undersidene i menyen. Lenkene til eksterne sider og dokumenter lages ikke i Pages/Sider verktøy men direkte i Meny Manager

1. Start Meny Manager ved å dra muspekeren over menyen og klikk redigeringsknappen når den dukker opp.

Du kan legge til menyenhet som er lenke til en annen webside eller dokument. For å gjøre dette må du klikke på Resource Link og dra den til høyre for å plassere den i menyen.

Et dialogvindu skal dukke opp hvor du kan velge om du skal lage lenke til ekstern webside eller lenke til dokument. Hvis du lager en lenke til ekstern webside, skriv inn URLen (med http://) sett hake på ''Open in new tab'' slik at lenken åpnes alltid i en ny fane og så klikk Add Web Page Link/Legge til lenke. Under Item display name skriv inn navnet på fanen i menyen og så klikk Save for å Lagre.

Hvis du ønsker å lenke opp et dokument, klikk Link to Document fane i dialogvindu og velg dokumentet ved å klikke på markerte boksen. Du kan laste opp dokumentet som du ønsker å bruke. Klikk på hake ikon under Handlinger for å sette opp lenken.

Deretter skriv inn navnet på menyenhet og klikk Save for å lagre. Du vil se menyenhet i Meny manager på lista og du kan endre plassering og sette den opp hvor du ønsker i menyen ved å ta enheten og dra den oppover eller nedover i meny struktur mens du holder muspekeren. For å redigere lenken, klikk Edit knappen ved siden av menyenhet som du ønsker å endre. På denne måten kan du endre kun lenker i menyen, vanlige undersider redigerer du i Pages/Sider verktøy.

Når du er ferdig med redigering, klikk Save/Lagre for å lagre endringer.

Hvis du trenger hjelp eller har spørsmål, send oss en e-post på support@appsco.com.