Hvordan logge på redigeringsverktøyet?

For å starte redigeringsverktøyet og administrere dine websider må du først logge deg på din konto.

For å logge på, gå til http://appsco.com og klikk Login knappen på toppen til høyre.

Skriv inn din brukernavn (e-postadresse) og ditt passord. Klikk Login for å fortsette.

Du blir automatisk pålogget til din AppsCo konto og ditt dashboard med alle dine apper og tjenester.

En gang du er pålogget, kan du åpne websiden i redigeringsmodus. Ønsker du å gå rett til websiden og starte redigering, er det bare å skrive inn URL-en med /admin til slutt i din nettleser og du kommer inn.

Slik som her: www.webside.mysiteshop.com/admin

Husk at du kan nå redigeringsverktøyet på denne måten kun om du er pålogget i AppsCo.

Du kan også sette opp en bokmerke til MySiteShop på ditt dashbord og bruke den for å ha bedre oversikt over alle dine websider (om du har flere) og administrere dem på en enkel måte.

For å sette opp MySiteShop bokmerke, skriv inn MySiteShop i søkefeltet til høyre og klikk Add Application.

MySiteShop bokmerke blir automatisk lagt til dette dashbordet. For å starte appen, klikk bokmerke.

Om du bruker denne bokmerke/MySiteShop appen for det første gang, vil du bli spurt om å autorisere appen. Klikk Authorize for å åpne appen.

Du blir sendt til MySiteShop admin side hvor du kan se oversikt over alle dine enheter - altså alle websider som du eier.

Du kan redigere, oppgradere eller slette hver webside. Klikk Edit side for å åpne redigeringsverktøyet for denne websiden.

Om du ikke har lagt noen websider, kan du klikke Start Now knappen på toppen og starte med å velge malen.

For å lese om hvordan du oppgraderer websiden og kobler domenenavn, klikk her.