Bildeverktøy - hvordan justere bilder?

Etter at du har lagt til bildet, kan du justere det i forhold til teksten.

Klikk på redigerbar felt for å starte verktøyet. Dra muspekeren over bildet og du vil se blyant knappen og slette knappen. Klikk blyant knappen for å redigere bildet.

Du vil se et dialogvindu med bilde instillinger. Du kan skrive titelen/beskrivelse på bildet under ''Alternative text'' eller sette opp en lenke. Klikk ''Set'' knappen for å åpne Link Manager og legge til lenken. For å fjerne lenken klikk ''Remove''.

Du kan endre bildestørrelse ved å skrive inn verdi under Dimensions. Når du skriver inn en verdi, den andre blir automatisk tilpasset.
Under kan du også endre justering på bildet til venstre eller høyre i forhold til tekst. Du kan se en forhåndsvisning til høyre.

Hvis du legger til flere bilder eller tekst rundt bildet, kan du også sette marginer/mellomrom mellom bildet og tekst. Husk alltid å klikke ''Update'' for å oppdatere bildet med endringer.

På denne måten kan du lett sette opp så mange bilder du vil og tilpasse dem i forhold til tekst og andre bilder.

Til slutt klikk ''Save''/''Lagre'' i menyen på toppen for å lagre endringene.