Hvordan opprette en webside på MySiteShop?

Det er veldig enkelt å opprette en webside på MySiteShop. Det tar kun tre trinn for å opprette en webside og starte med redigering.

VELG MALEN

1. Gå til MySiteShop webside for å velge malen du ønsker å bruke. Du vil se katalogen med flere forskjellige maler du kan velge mellom avhengig av det du trenger. For å opprette en webside, klikk Create knappen for malen du har valgt. Om du ønsker å se på malen først, klikk View knappen.

Ved å klikke View knappen, går du direkte til eksempel webside hvor du kan se på malen. Ønsker du å bruke malen, klikk på Use this template knappen i menyen på toppen.

VELG URL

2. Du blir sendt til en side hvor du må opprette URL for din webside. Alle websider på MySiteShop inneholder .mysiteshop.com i URL-en til å starte med. Hvis du ønsker å bruke eget domene, må du oppgradere MySiteShop til Basic eller Pro pakka - alstå bruke betalt versjon.

Skriv inn titelen og klikk Create for å fortsette.

Du vil få brskjed om å vente litt til ordren blir behandlet.

Og din webside blir opprettet.

LOG PÅ/LAGE KONTO

3. Om du ikke er pålogget allerede, blir du sendt til påloggingsside for å logge på din konto eller opprette den om du ikke har kontoen allerede. Om du har konto, skriv inn ditt brukernavn og passord og klikk Login for å fortsette. Hvis du ikke har konto, klikk Create Account in 10 seconds.

NB! Sammen med MySiteShop webside får du en gratis app - AppsCo som tar vare på din sikkerhet og din konto. På denne måten kan du redigere din webside, og bruke forskjellige apper på en enkel og trygg måte.

For å lage en konto, fyll ut felt med ditt brukernavn (e-post adresse) og velg passord. Passordet må inneholde minst 8 tegn, og minst en stor og en liten bokstav, og minst en tall. Klikk Free for å fortsette.

Du blir automatisk omdirigert til din webside i redigeringsmodus og du kan starte med å lage din webside.

Du kan lett administrere din konto. Ved å klikke Account knappen på toppen til høyre, går du til liste med alle dine websider hvor du kan administrere ditt domene. Helt til høyre vil du se din e-post/kontonavn. Klikk på pilen for å åpne en nedtrekksmenyen hvor du kan velge Account Settings for å gå til konto instillinger.

Klikk Logout for å logge deg ut. Ved å klikke Contact us, blir du sendt til support hvor du kan lese brukerveileding eller sende e-post til support.