Hvordan konfigurere apper - Item auth type

AppsCo støtter forskjellige autorisasjonstyper som muliggjør for brukere å få tilgang til ulike applikasjoner - både de forhåndsintegrerte apper og apper brukerne legger til selv.

Du kan legge til apper til dashbordet selv om de ikke er integrert. Appene som ikke er forhåndsintegrerte bruker alltid Item auth type for påloggingen. For å konfigurere en app ved hjelp av Item auth type, skriv inn navnet til appen i søkeboksen på dashbordet. Husk å velge dashbordet du ønsker å redigere først.

Mens du taster, vil du se appen og en melding om at denne applikasjonen ikke er integrert. For å legge den til og konfigurere den, klikk på Create Item knappen.

Appen blir lagt til dashbordet. Neste trinn er å konfigurere den. Klikk Configure knappen.

Et pop-up vindu vil dukke opp hvor du kan legge inn domene/URL, brukernavn og passord for appen du ønsker å konfigurere. Klikk ''Change'' knappen på toppen for å utvide vinduet og legge inn URL.

Skriv inn domene/URL for appen du ønsker å konfigurere, ditt brukernavn og passord. Note og Name felter er opsjonelle. Klikk Install når du er ferdig.

For å logge deg på, klikk på appen du ønsker å bruke. Et pop-up vindu vil dukker opp. Ved siden av domene finnes det ikon som sender deg direkte til appen. Klikk der for å fortsette med pålogging.

Under domene felt, kan du se navn, brukernavn, passord og notater. Du kan kopiere alt automatisk ved å klikke på kopier/ark ikonet ved siden. Du kan også se passordet ved å klikke på øye ikonet ved siden.

Ved å bruke knappen ved siden av domene, blir du omdirigert til applikasjonen. Gå til påloggingssiden og du vil se AppsCo ikonet på innloggingsskjemaet. Klikk på knappen og velg ditt brukernavn (hvis du har flere kontoer i AppsCo for samme appen, vil du kunne velge) Når du velger kontoen, fyller feltene ut automatisk slik at du kan logge deg på kontoen din på en sikker måte og uten å måtte huske passordet hver gang.

Klikk her for å lese mer om hvordan konfigurere apper.

Om du har spørsmål, vennligst send oss en e-post på support@appsco.com