Redigeringsmodus og verktøy

Når du er pålogget og åpner websiden i redigeringsmodus, har du tilgang til flere forskjellige verktøy. Du kan lett endre innholdet på websiden.

Du kan lese her om hvordan du logger deg på redigeringsverktøyet.

I redigeringsmodus har du oversikt over verktøy som er tilgjengelig.

Til venstre, kan du se side-meny med hoved verktøy.

Sett fra top til bunn, finner du Nyheter verktøy, Side-verktøy, Generelle-instillinger, ACL-verktøy/Tilgangsroller manager og Fil Manager. Ved å klikke på noen av disse knappene, åpner du verktøyet og andre opsjoner.

På toppen finner du hovedmeny med knappene for å lagre, tilbakestille knappen, forhåndsvisning knappen og hjelp/support knappen.

Om du klikker ''Undo'' knappen, tilbakestiller du alle endringer og det blir som den siste gang du lagret. ''Save'' knappen bruker du for å lagre, ''Preview'' knappen for å se en forhåndsvisning av dine endringer, og ved å klikke ''Help'' knappen, blir du sendt til support og kunnskapsbase.

Til høyre på toppen finner du konto instillinger verktøy. Ved å klikke Account blir du sendt til admin side med alle dine websider - http://accounts.mysiteshop.com. Klikker du på ditt konto navn, åpnes det en nedtrekksmenyen hvor du kan klikke ''Account Settings'' for å gå til innstillinger på din AppsCo konto, ''Contact Us'' for å kontakte support eller ''Log out'' for å logge deg ut av verktøyet.

Verktøyet inneholder forskjellige funksjonaliteter. Du kan se oversikt over tilgjengelige funksjonaliteter her

Dersom du trenger hjelp eller har spørsmål, kan du sende oss en e-post på support@appsco.com