Hvordan oppgradere en webside?

For å kunne koble domene og bruke eget domenenavn, må du oppgradere din webside fra fri til basic eller pro pakke på MySiteShop.

Du ordner det lett fra din admin side på http://accounts.mysiteshop.com/instances.
Du kan også bruke din MySiteShop bokmerke på dashbordet for å komme inn.

Hver enhet inneholder knappen ''Upgrade to be able to connect domain''. Klikk der for å oppgradere websiden og bruke eget domene.

Velg pakke som passer best og klikk ''Add to Cart'' for å kjøpe den.

Under kan du se total pris for ett år. Du må huke av om at du er enig med Vilkår og Betingelser og deretter klikk Purchase.

Du kommer til en side med informasjon om betaling. Du må fylle ut feltene med ditt kreditkort info og til slutt klikk ''Place your order'' i bunnen.

Når din webside er oppgradert, kan du koble eget domene. Gå til admin side på http://accounts.mysiteshop.com og du vil se at denne opsjonen er nå tilgjengelig.

For å lese mer om hvordan man kobler domene på MySiteShop, klikk her

Om du trenger hjelp eller har spørsmål, send oss en e-post på support@appsco.com