Hvordan administrere din AppsCo/MySiteShop konto?

For å kunne lage en webside på MySiteShop, må du ha en konto først. Du kan alltid administrere din konto og endre innstillinger. Som du allerede vet, ligger påloggingsinfo på AppsCo - partner app som tar vare på din sikkerhet. For å kunne redigere webside eller administrere innstilinger, må du logge deg på AppsCo.

Gå til http://appsco.com og klikk Login knapp på toppen for å logge deg på.

Skriv inn ditt brukernavn (e-post adresse) og ditt passord og klikk Login.

Du blir automatisk sendt til ditt Dashbord på AppsCo, hvor du kan administrere din konto, legge til apper og tjenester, og administrere dine websider.

For å endre innstillinger for din konto, gå til din profil helt til høyre på toppen, klikk på ditt e-post adresse/konto navn og velg Account Settings fra nedtrekksmenyen.

I kontoinnstillinger kan du endre informasjon som navn, profilbilde, bruke passordhvelv og lignende. For å lese mer om AppsCo og forskjellige funksjonaliteter, klikk her.

For å lese om hvordan starte redigeringsverktøy på MySiteShop og administrere din webside, klikk her