Hvordan sette opp en MySiteShop bokmerke på AppsCo?

Logg på din AppsCo konto. Gå til http://appsco.com/login, skriv inn ditt brukernavn og passord og klikk Login for å komme inn.

Når du er pålogget, søk MySiteShop appen i søkefeltet for å legge den til.  Klikk ''Add application''.

Du kan også finne appen på lista med tilgjengelige apper under dashboardet.

MySiteShop bokmerke blir automatisk lagt til dashbordet. Klikk for å komme inn.

Du blir først spurt om å autorisere MySiteShop appen. Klikk ''Authorize'' for å komme videre.

Du blir automatisk sendt til din MySiteShop admin side.