Norsk Tidsformat

Webløsningen benytter både engelsk og norsk som systemspråk. Det betyr at du kan endre språket og dermed endre også tidsformat i funksjonaliteter som nyhter eller kalender.
Om tidsformat på din nettside inneholder AM/PM og måneder i kalenderen og nyheter står på engelsk, betyr det at du ikke har endret språket i Innstillinger verktøy.
 Du kan enkelt endre det ved å gå til Settings/Innstillinger knappen - et tannhjul ikon i menyen til venstre, klikke Site Settings knappen og endre språket til norsk ved å velge fra nedtrekksmenyen.

Husk å lagre når du er ferdig ved å klikke Save knappen.
Hvis du går tilbake til Hjem side og nyheter, kan du se norsk tidsformat.

Har du spørsmål? Send oss en e-post på support@appsco.com