Audit Log - Kronologisk aktivitetinnlegg på ditt dashboard

Hvert AppsCo dashboard gir deg oversikt over ditt aktivitetinnlegg. Du kan følge endringer og aktiviteter på dashboardet slik som hvilke applikasjoner var delt, pålogginger, osv.

1. Først bør du velge dashboardet du ønsker å se fra nedtreksmenyen øverst.

2. Gå til ''Manage Dashboard'' og velg ''Audit Log'' i nedtreksmenyen.

3. Du vil se en liste med kronologisk aktivitetinnlegg for dette dashboardet.