Hvordan gi eller fjerne tilgang til autoriserte applikasjoner?

1. I et tidspunkt vil du bestemme deg for å bruke en av de applikasjonene eller tjenestene med din Appsco konto. Noen av dem kan kreve tilgang til din kontoinfo. Lista med dine autoriserte applikasjoner kan bli funnet under "Account settings > Access".

2. Hvis du for eksempel ønsker å bruke My Site Shop for å lage din egen webside, så kan du finne ikonet på ditt dashboard. Klikk gjerne på det for å få tilgang til denne tjenesten.

3. Applikasjonen vil spørre om tillatelse for å komme inn på din Appsco konto. Det er kun første gang du bruker appen du blir spurt om dette. Klikk så på "Authorize". Du kan nå bruke Mysiteshop for å lage en webside og legge den til ditt Appsco dashboard.

4. Du kan nå se autorisasjonen på lista.

5. Du kan alltid fjerne autorisasjon for hver app men kun en klikk på "Revoke" knappen. Appsco vil da spørre deg om å bekrefte eller avbryte hendelse. Du kan selvfølgelig legge til denne appen til lista på autoriserte applikasjoner på nytt.