Hvordan administrere hver bruker på dashboard?

På hvert dashboard kan du individuelt administrere hver bruker og hver app. For å administrere brukere, følg disse enkle steg:

1. Velg dashboardet du ønsker å redigere i nedtreksmenyen øverst.

2. Gå til ''Manage Dashboard'' og velg ''Manage users'' i nedtreksmenyen.

3. Du vil se lista over alle brukere invitert til dette dashboardet. Hvis det er mange brukere på lista, kan du søke etter vedkommende brukeren i søkefeltet. For å legge til en ny bruker på dette dashboardet, klikk på ''Add user'' knappen i den øverste hjørnen til høyre.

''Give full access'' knappen vil gi tilgang til alle applikasjoner på dette dashboardet - dette betyr altså at brukeren vil ha tilgang til hele dashboardet.

4. For å legge til applikasjoner til den valgte brukeren, klikk bare på ''Assign'' knappen til høyre. Du vil se lista over tilgjengelige applikasjoner på dette dashboardet. Klikk på applikasjonen du ønsker å dele og den blir automatisk synlig på lista til høyre. Hvis applikasjonen er allerede konfigurert, trenger du bare trykke på ''Save'' og så ''Done'' for å fullføre prosessen. Hvis ikke konfigurert, må du fylle ut påloggingsinfo - dine brukernavn og passord for denne applikasjonen som på bildet nede. Klikk på ''Save'' og ''Done'' når du er ferdig.

Husk at andre brukere vil ikke kunne se påloggingsinfo, de vil kun ha tilgang til dine apper med kun en klikk.

5. Du kan også administrere hver brukers abonnement fra "Users List". Klikk direkte på brukeren du ønsker å se.

6. Du skal se lista over alle abonnementer på denne brukeren (alle apper tildelt til den). Du kan også se hvor sterk passordene er for hver bruker, og du skal kunne redigere appen ved å klikke på ''Edit'' knappen til høyre.

For å slette appen, klikk på "Delete" - dette vil fjerne brukerens tilgang til den slettede appen.

Du kan alltid legge til ny app - bare klikk på "Assign Application" i den øverste hjørnen til høyre.

7. Under "Account" vil du se grunninfo - navn og e-post.