Hvordan endre innstillinger for enkelte apper?

Hvis du trenger endre navn på din app, endre URL eller påloggingsinfo, kan du lett gjøre det ved å endre på innstillinger for hver app individuelt.

1. Gå til ditt dashboard og dra over appen du ønsker å redigere med musepekeren din. Du vil se tre prikker i den høyre hjørnen av appen. Klikk der for å komme inn på appmenyen.

2. Klikk på ''Settings''  i appmenyen.

3. Du vil se grunninformasjon på appen og svakhet av ditt passord. Klikk på ''Edit'' for å konfigurere innstillinger.

4. Du kan endre brukernavn og passord. Hvis du er ferdig med endringer, kan du klikke på ''Install'' for å konfigurere de nye innstillingene. Hvis du vil endre navn på din app eller URL, gå videre til ''Change'' knappen i den øverste hjørnen til venstre på det vinduet.

5. Du kan endre domenet/URL av appen (f.eks hvis du ønsker din Linkedin eller Facebook konto å lede deg direkte til profilen din og ikke til din home feed). Du kan også endre navnet som vises på dashboardet som app-navn. Klikk på ''Install'' når du er ferdig med redigeringen for å lagre.