Hvordan sette opp et dashboard som standard (default) dashboard?

Hvis du har flere dashboard, kan du sette et dashboard som standard. Dette dashboardet vil åpne seg når du logger deg på din AppsCo konto.

1. Åpne nedtreksmenyen med alle dashboardene og velg ''View all''.

2. Du kommer til å se en liste med alle dine dashboard. Både dashboardene du laget selv og de dashboardene du har tilgang til, som andre brukere delte med deg. For å sette opp et dashboard som standard, trykk gjerne på ''Set as default'' på det dashboardet du velger selv. Dashboardet som er satt opp som standard i det tidspunktet vil ikke ha denne knappen.

3. Du kan også sette opp ett dashboard som standard i ''Settings' avdeling. Velg dashboardet du ønsker å endre fra nedtreksmenyen.

4. Gå til ''Manage Dashboard'' og velg ''Settings'' fra nedtreksmenyen. Du vil se innstillinger for dashboardet du valgte. Klikk på ''Set as default''  knappen og så ''Save''.