Hvordan legge til og fjerne Apper og Tjenester på ditt Dashboard?

Du kan lett legge til og fjerne forskjellige apper på hvilket som helst av dine Dashboard.

1. Først bør du velge dashboard du ønsker å bruke, dette velger du i nedtreksmenyen

2. Du kan legge til flere forskjellige applikasjoner og/eller tjenester på ditt dashboard og få lett tilgang til alle dine kontoene med kun en klikk. For å legge til en app, dra gjerne din musepeker over hvilken som helst applikasjon og klikk på "Add application". Hvis du ikke kan se appen du ønsker å bruke på lista, så kan du søke etter den.

3. Appen bør nå være synlig på ditt dashboard. For å kunne bruke den, bør den først bli konfigurert. Dra over med din musepeker og klikk på "Configure".

4. Da blir du spurt om å skrive inn din e-postadresse og ditt passord. Vær oppmerksom på at du bruker mailadressen og passordet du ellers bruker for denne appen. Klikk på "Install" for å konfigurere. Nå blir du kun en klikk fra din konto.

5. For å fjerne en applikasjon og app-ikonet, bør du kun dra over med din musepeker og trykke på tre prikker (...) på den høyre siden og trykke på "Remove" knappen etterpå. Applikasjonen er nå fjernet men du kan alltid legge den til på nytt.