Hvordan logge deg på din AppsCo konto?

For å kunne bruke ditt dashbord og din Appsco konto, må du først logge deg på.

1. Gå til www.appsco.com og klikk ''Login'' knappen.

2. Fyll ut med din e-post og passord. Husk å bruke e-postadressa som du registrerte på AppCo. Om du brukte din google e-post, kan du også logge deg på via din Google konto.

3. Så snart du er pålogget, kan du redigere og konfigurere ditt dashbord og dine apper. Du kommer direkte til ditt standard dashbord. Du kan, om du vil, endre visning av dine apper fra liste til kvadrat bokmerker - ved å klikke på knappen til høyre for søkefelt.