Hvordan lage en AppsCo konto?

For å kunne bruke AppsCo Dashboard, må du først lage en konto.

1.  Gå til www.appsco.com webside og klikk ''Sign Up Now'' knappen.

2. For å registrere konto, trenger du bare å skrive inn din e-postadresse og et passord. Husk: Passordet må ha minst en stor bokstav og minst en tall.

3. Når du fyller ut felt med din e-postadress og et passord, blir kontoen opprettet, og du blir automatisk pålogget til din konto. Du vil også motta en velkomst e-post på e-postadresse som du registrerte.

I e-post du fikk, om du klikker - ''Go to my dahsboard'' knappen, blir du sendt direkte til påloggingssiden hvor du kan logge deg på din AppsCo konto.

4. Du må være pålogget for å ha tilgang til dashbordet. Om du har brukt for eksempel din Google e-postadresse for å registrere deg, kan du logge seg på via din Google-kontoen om du foretrekker det.