Sikkerhet

1. For å komme inn på dine sikkerhet-innstillinger, gå til ''Account Settings''.

2. Velg ''Security'' fra sidemenyen. Under "Password" kan du endre ditt passord. Du skal måtte skrive inn ditt gamelt passord først og så skrive inn det nye passordet to ganger. Husk å lagre til slutt.

3. Under "Two-Factor Authentication" kan du sette opp two-factor verifisering for din konto som ekstra sikkerhet. For å kunne bruke den, må du laste ned og installere Google Authenticator på din telefon.

En gang den er installert, kan du skanne koden med din telefonkamera eller skrive inn koden manuelt. Din autoriseringsapplikasjon vil da generere koden du må skrive inn etter din påloggingsinfo for å logge deg på Appsco.

Denne typen verifisering forsikrer din konto og gjør all din data og kontoer enda bedre beskyttet.