Hvordan finne appen du trenger?

På hvert dashboard finnes det en liste med på forhånd-integrerte applikasjoner. Du kan finne dem direkte på dashboard eller søke etter apper i søkefeltet.

1. Skriv inn app-navn i søkefeltet og du vil se lista over anbefalte applikasjoner. Klikk på appen du ønsker å legge til og den blir synlig på ditt dashboard. Du skal måtte konfigurere den for å kunne logge seg på med kun en klikk.

Du kan også lage en bokmerke hvis du ikke kan finne appen eller websiden du trenger og legge til URL manuelt, eller så kan du alltid spørre om en app.