Hvordan dele apper fort?

Du kan dele dine apper direkte fra dashboardet ved å bruke "Quick Share" opsjonen.

1. Dra over appen du ønsker å dele med musepekeren din. Klikk på tre prikker i den øverste hjørnen til høyre på selve appen.

2. Velg ''Quick share'' knappen.

3. Skriv inn e-post eller flere e-poster til brukerne du ønsker å dele appen med og klikk på "Invite" for å sende forespørselen.

4. Alle brukerne vil da motta en e-post med forespørselen og skal kunne komme inn på den delte appen.