Hvordan legge til en bokmerke til ditt dashboard?

Du kan legge til mange på forhånd-integrerte apper på ditt dashboard men du kan også legge til så mange bokmerker som du vil, for å lagre sidene du liker og for å forenkle tilgang til dem på dashboardet ditt.

1. Velg dashboard du ønsker å redigere i nedtreksmenyen øverst.

2. Begyn med å skrive i søkefeltet øverst - hvis appen du ønsker å legge til ikke er allerede integrert, så kan du legge den til som bokmerke. Klikk på "Create Bookmark" knappen.

3. Bokmerke-ikonet vil da vises på dashboard. Du kan konfigurere den og legge til linken.

4. Skriv inn URL til websiden du ønsker å lage bokmerke på og navn. Du kan også laste opp et bilde for bokmerke ved å kun trykke på midten av bildefeltet. Når du er ferdig med redigeringen, klikk på "Install" for å fullføre prosessen og konfigurere bokmerke.