Follow

Hvordan fjerne/slette brukers tilgang til applikasjon?

Du kan alltid fjerne tilgangen til hvilken som helst applikasjon på hvilket som helst dashboard for alle inviterte brukere.

1. Først bør du velge dashboardet du ønsker å jobbe med. Velg dashboardet i nedtreksmenyen øverst.

 

2. Gå til ''Manage Dashboard'' og så velg ''Manage Users''. 

 

3. Du vil kunne se lista over alle inviterte brukere på dette dashboardet. For å se brukere for andre dashboard, må du endre dashboardet du bruker i nedtreksmenyen igjen.

Klikk på brukeren du ønsker å redigere for å slette tilgang til applikasjoner. Hvis du har mange brukere på lista, så kan du søke etter brukeren du ønsker å redigere i søkefeltet.

 

4. Ved å klikke på brukeren, åpner du lista over alle tildelte applikasjoner. Du vil se grunninfo som navn og URL på appen, hvor sterk passordet er og du skal kunne redigere appen eller fjerne tilgang til denne bruker. For å fjerne eller slette  tilgang til appen, klikk bare på "Delete" knappen til høyre. Du kan gjøre det samme for flere apper.

 

5. Hvis du vil fjerne tilgang for flere brukere for en og samme applikasjon, så kan du også gå til "Applications" eller velge "Manage apps" i nedtreksmenyen.

 

6. Du vil se lista over alle tilgjengelige applikasjoner på dette dashboardet. Klikk på appen du ønsker å redigere i.

 

7. For å fjerne brukertilgang til denne appen, klikk på ''Delete'' knappen til høyre. Du kan fjerne tilgang for flere brukere.

 

Trenger hjelp fortsatt? Send en e-post til support@appsco.com. 

 

 

 

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

0 Comments

Please sign in to leave a comment.