Hvordan administrere applikasjoner på hvert av dashboardene dine?

Du kan administrere applikasjoner direkte på hvert dashboard. Men, hvis du ønsker bedre oversikt og flere innstillinger, kan du bruke App Manager.

1. Velg dashboardet du ønsker å redigere fra nedtreksmenyen.

2.Gå til ''Manage Dashboard'' og velg ''Manage Apps''.

3. Du vil se lista på alle tilgjengelige apper på dette dashboardet. For å legge til ny applikasjon på dette dashboardet, klikk på ''Add application'' i den øverste hjørnen til høyre.

4. Et pop-up-vindu vil da dukke opp med lista på alle tilgjengelige applikasjoner. Bare dra over applikasjonen med musepekeren din og så klikk på ''Add application''. Hvis du ikke kan finne den, kan du bruke søkefeltet for å finne appen.

5. Hvis du ønsker å legge til tilpasset link/URL til ditt dashboard, kan du lage den som bokmerke. Bare klikk på ''Create Bookmark'' i den venstre hjørnen nederst. Du skal måtte konfigurere apper og bokmerker du har lagt til direkte på dashboard.

6. Hvis du ikke kan finne applikasjonen du ønsker å bruke, så kan du alltid send oss en forespørsel for å integrere denne appen til AppsCo dashboard. Bare klikk på "Request Application".

7. Du kan legge til applikasjoner til brukere direkte fra lista. Bare klikk på ''Assign'' knappen ved siden av applikasjonen du ønsker å dele.

8. Du vil se lista på brukere som ble invitert til dette dashboardet. Klikk på brukeren du deler appen med. Brukeren vil automatisk legges til lista på den høyre siden.

9. Hvis appen er allerede konfigurert, trenger du bare klikke på ''Save'' for å legge til bruker, men hvis den ikke er konfigurert, så må du skrive inn påloggingsinfo for denne appen. Trykk på ''Save'' når du er ferdig og så ''Done''  for å fullføre redigeringen.

10. Hvis du ville se mer info om hver applikasjon, gå tilbake til app-oversikt, ved å trykke på ''Applications'' i sidemenyen eller ''Back to applications'' knappen over app-logoen. Klikk direkte på appen du ønsker å se.

11. Under ''Subscribers" vil du se info om denne appen. Brukerne du delte appen med, brukernavn, passordsvakhet, osv. Ved å klikke på ''Edit'' knappen til høyre, kan du endre påloggingsinfo og app-innstillinger. Ved å klikke på ''Delete'' knappen under, sletter du tilgang til appen på denne brukeren. Hvis du vil legge til appen til flere brukere, klikk bare på ''Assign users'' knappen i den øverste hjørnen til høyre.

12. Hvis du klikker på ''Settings'', vil du se grunninfo på appen - app-navn, app-eier og autorisasjonstype. Ved å klikke på den røde ''Delete'' knappen, fjerner du denne appen fra dashboard og sletter alle abonnementer.

13. Hvis du klikker på ''Single Sign-On'' vil du kunne endre autorisasjonstype. Vanligvis er autorisasjonen satt opp som brukernavn/passord.