Hvordan konfigurere apper?

Når du legger til applikasjoner til ditt dashboard, må du konfigurere dem for å kunne brukes og at du kan få tilgang til applikasjoner uten at du må logge deg inn hver gang.

1. Velg dashboard du ønsker å redigere fra nedtreksmenyen øverst.

2. Gå over applikasjonen med din musepeker og klikk på ''Add application''. Du kan også legge til applikasjonen fra ''Manage Apps'' avdeling. For å åpne eller lukke lista på tilgjengelige applikasjoner, kan du trykke på pluss/minus-knappen i den høyre hjørnen.

3. En gang du har lagt til applikasjonen, kan du konfigurere den og legge til din påloggingsinfo. Dra over applikasjonen med musepekeren din og klikk på den blå ''Configure'' knappen.

4. Pop-up-vinduet vil vises. Skriv inn din påloggingsinfo for applikasjonen du ønsker å installere (f.eks. din Twitter konto) og klikk på ''Install'' for å konfigurere. Du kan alltid endre din påloggingsinfo. Hvis du deler applikasjonen med andre brukere, så skal de ha tilgang til appen din men de kommer ikke til å se din påloggingsinfo.

Hvis du vil endre på applikasjonsnavn, påloggingsinfo eller URL, klikk på ''Change'' knappen i den øverste hjørnen til venstre.

5. Du vil se to felter til - "App URL/Domain" og "Name". Du kan endre navnet på applikasjonen - f.eks. hvis du har flere Twitter kontoer. Du kan også endre URL og påloggingsinfo. Klikk på ''Install'' når du er ferdig med editering.

6. Appen din er nå konfigurert og klar for bruk. Med en klikk kan du få tilgang til din applikasjon uten å måtte logge deg på hver gang. Du kan alltid endre påloggingsinfo ved å klikke på tre prikker i den øverste hjørnen til høyre på appen og ved å velge på ''Settings''.