Hvordan endre farge på hvert dashboard?

Dersom du har flere dashboard, så kan du endre på header farger for hvert dashboard for å gjøre dem forskjellige.

1. Velg et dashboard du ønsker å redigere i nedtreksmenyen.

2. Gå til ''Manage Dashboard'' og velg ''Settings''. De endringene du gjør vil kun påvirke det valgte dashboardet.

3. Du vil se avdelingen med farger hvor du kan endre header, stroke og header font farge. Klikk på hver avdeling for å velge farge. Du kan velge en av de grunnfargene eller hvis du klikker på ''Advanced'' , så kan du bruke "color picker" og ha flere valg. Husk å lagre når du er ferdig.

4. Hvis du ønsker å gå tilbake til basic fargesett, klikk bare på ''Reset colors'' og alle avdelingene vil bli satt opp som de opprinnelige fargene. Klikk ''Save'' når du er ferdig.