Hvordan slette dashboard?

Man kan veldig lett slette et dashboard. Det er bare å følge disse enkle steg:

1. Velg dashboardet du ønsker å slette fra nedtreksmenyen øverst.

2. Gå til ''Manage dashboard'' og velg ''Settings''.

3. For å slette et dashboard, klikk gjerne på den røde ''Delete dashboard'' knappen. Et pop-up-vindu vil da dukke opp og da blir du spurt om du er sikker på at du vil slette det dashboardet. Klikk på ''Confirm'' dersom du ville slette det dashboardet. Bare husk å sjekke at det er det riktige dashboardet før du sletter det.