Hvordan endre på dashboard bilde?

Du kan sette opp forskjellig bilde/logo for hvert dashboard.

1. Velg dashboardet du ønsker å redigere fra nedtreksmenyen i menyen øverst.

2. Gå til ''Manage dashboard'' og velg ''Settings'' fra nedtreksmenyen. De endringene du gjør vil kun påvirke dette dashboardet.

3. For å endre bilde synlig som din dashboard-logo, kan du kun trykke på upload-knappen midt på bildefeltet til høyre og velge bildet fra din datamaskin. Du kan velge mellom "portrait" og "landscape" i øverst venstre hjørnen av bildefeltet. Anbefalt størrelse for portrait er 100x100 og for landskape er 250x100. Ved å bruke slideren ved siden av bildet, kan du justere bildestørrelsen. Klikk på ''Save''-knappen for å lagre din logo.

4. Hvis du allerede har dashboard bildet, kan du lett endre det ved å klikke på ''Upload new''. Velg et bilde fra dine lokale mapper og husk å lagre når ferdig. For å fjerne bildet helt, klikk på ''Delete'' knappen.