Hvordan endre navn på hvert dashboard?

For å endre navn på ditt dashboard, er det bare å følge opp disse få enkle steg:

1. Velg dashboard du ønsker å endre i nedtreksmenyen.

2. Gå til "Manage Dashboard" og velg ''Settings''  i nedtreksmenyen.

3. Du vil se få innstilling-muligheter. Alle endringer du gjør vil kun påvirke dashboardet du velger i begynnelsen. For å endre navn på dashboardet, skriv inn navn under dashboardet og klikk på ''Save'' når ferdig.