Hvordan administrere og tilpasse hvert dashboard

For hvert dashboard du lager, kan du administrere innstillinger, applikasjoner, header farger, osv.

1. For å endre på dine basic dashboard innstillinger, gå til Manage Dashboard og så velg "Settings" i nedtreksmenyen.

2. Du kan endre navn på ditt dashboard. Husk å alltid lagre når du er ferdig med endringene.

3. Hvis du ønsker å endre bildet som vises som din dashboard-logo, så kan du trykke på upload-knappen til høyre og velge bildet fra din datamaskin. Du kan velge mellom "portrait" og "landskape" i bildets venstre hjørnen øverst. Anbefalt størrelse for "portrait" er 100x100 og for "landskape" 250x100. Ved å bruke slideren ved siden av bildet, kan du justere bildestørrelsen. Klikk på "Save"-knappen for å lagre din logo.

4. For å redigere på allerede eksisterende bilder, trenger du bare klikke på ''Upload New''. For å fjerne helt dashboard logo, klikk på ''Delete'' og så ''Save''.

5. Du kan også tilpasse dashboard farge separat for hvert dashboard. Klikk på hver seksjon for å velge farge - header, stroke, header font. Du kan velge en av de grunnfargene eller hvis du trykker på ''Advanced'' så kan du bruke "color picker" og ha flere valg.

6. Under innstillinger vil du også kunne finne ''Default Dashboard'' - knappen under "Dashboard Name" seksjonen. Du kan bruke denne opsjonen hvis du vil sette dette dashboardet som standard-dashboard. Standard-dashboard vil åpnes automatisk når du logger deg inn på din AppsCo konto. Klikk på ''Save''  for å lagre dine endringer.

7. Hvis du vil slette dashboard for godt, klikk på den røde "Delete Dashboard"-knappen i bunnen av siden. Dette vil kun påvirke dashboardet du redigerer i det øyeblikket.

8. Et vindu vil da dukke opp og du bør bekrefte om du vil slette dashboardet. Sjekk igjen dashboard-navnet på toppen for å være sikker på at du sletter det riktige dashboardet og klikk på ''Confirm'' for å slette det.