Follow

Hvordan gi Applikasjon-tilgang til andre brukere?

En gang du har lagt til eller invitert andre brukere til dashboard, kan du legge til forskjellige applikasjoner til dem og gi dem tilgang.

1. Du må først velge dashboardet du ønsker å jobbe med og dele det med andre brukere. Velg dashboardet fra nedtreksmenyen.

 

2. Gå til ''Manage Dashboard'' og velg ''Manage Users''. 

 

3. Du vil kunne se lista med alle inviterte brukere på dette dashboardet. Hvis brukere du ønsker å dele applikasjoner med ikke er på lista, så kan du alltid legge dem til ved å klikke på ''Add User'' knappen i den høyre hjørnen øverst. Brukeren vil bli automatisk lagt til dette dashboardet. Det skal muligens være nødvendig at du oppdaterer siden (refresh) for å kunne se de inviterte brukerne på lista.

 

4. For å legge til applikasjoner til en av brukere, må du finne brukeren på lista og klikke på ''Assign'' for å velge applikasjonen. Hvis du klikker på ''Give full access'', tillater du denne brukeren å ha full tilgang til ditt dashboard og han/hun vil da ha tilgang til alle appene på dette dashboardet.

 

5. Du vil se en liste med alle tilgjengelige applikasjoner på dette dashboardet. Bare klikk på appen du ønsker å legge til på denne brukeren. Du kan gjøre det samme med flere applikasjoner. De vil bli synlige på lista til høyre.

 

6. En gang alle apper du ønsker å legge til er valgt, klikk på "Save" under hver av de appene for å legge dem til. Hvis du ville fjerne appen fra lista, klikk bare på x ikonet i den øverste høyre hjørnen på selve appen. Hvis applikasjonen ikke allerede er konfigurert - må du skrive inn dine brukernavn og passord for denne brukeren og klikke på "Save". Klikk på "Done" når ferdig.

 

Bare husk at det er kun deg som kan se brukernavn og passord på appen din. De inviterte brukerne vil ha tilgang og skal kunne åpne dine applikasjoner på delte dashboardet med kun en klikk, men skal ikke kunne se dine påloggingsinfo. Dette også betyr at hvis du endrer dine påloggingsinfo, skal du ikke måtte informere andre brukere og de vil ikke miste tilgang. Hvis du bestemmer å fjerne brukertilgang til hvilken som helst app, kan du lett gjøre det uten at du må endre passord hver eneste gang.

 

Trenger hjelp fortsatt? Skriv gjerne en e-post til support@appsco.com.

 

 

 

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

0 Comments

Please sign in to leave a comment.