Hvordan legge til/invitere andre brukere?

For å invitere andre brukere og gi dem tilgang til ditt dashboard, bør du velge dashboard du ønsker å dele først.

1. Gå til dashboard nedtreksmenyen øverst og klikk for å velge.

2. For å invitere brukere til det valgte dashboardet, klikk Manage Dashboard og så ''Invite & Share'' i nedtreksmenyen.

3. "Send User Invitation" vinduet vil da poppe opp og du kan skrive inn brukerens e-postadresse til den brukeren du ønsker å legge til. Husk at den brukeren som fikk forespørselen fra deg må registrere den samme mailadresse på AppsCo for å få tilgang, hvis den ikke har kontoen allerede. Klikk på "Add" for å fullføre prosessen. Denne brukeren vil da ha tilgang til ditt dashboard men den skal ikke kunne se andre dine andre apper til du deler dem og gir brukeren tilgang. Han/Hun vil bli informert om dette på e-post.

Husk bare at dette gir brukeren tilgang til kun valgte dashboard. Du kan alltid gjenta prosessen med andre dashboard.