Hva gjør man om man mister sitt passord?

Om du glemmer eller mister ditt passord, kan du alltid sette opp nytt.

1. Gå til AppsCo login side.

2. Klikk ''Forgot Password'', for å sette opp nytt passord.

3. Skriv inn din e-postadresse. Husk - det må være e-post som er registrert på AppsCo.

4. Du vil da få en lenke på din e-post for å gjenopprette passordet. Følg denne lenken og sett opp nytt passord. Du må skrive inn passordet to ganger. Passord du velger må inneholde minst 8 bokstaver, og minst en stor bokstav og en tall. Klikk ''Submit'' for å lagre nye passordet.